Vse o vseh rastlinah Seznam forumov Vse o vseh rastlinah
Za nas z zelenimi prsti ...
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Deaktivacija vere

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Vse o vseh rastlinah Seznam forumov -> Forum, navodila, ideje, pripombe, pohvale, kritike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vera



Pridružen/-a: 26.10. 2013, 18:47
Prispevkov: 196

PrispevekObjavljeno: 23 Apr 2015 22:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zanimivo, komentarji na temo paradižnik 2015 od 18.4. dalje so izbrisani.
Prav gotovo so za to razlogi.
_________________
vdova
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
venus



Pridružen/-a: 25.04. 2012, 20:35
Prispevkov: 344
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 24 Apr 2015 09:09    Naslov sporočila: paradiznik 2015 Odgovori s citatom

Seveda so izbrisani, ker ne sodijo v temo o paradizniku. Odpri si svojo temo v kateri bos lahko polival gnojnico po vseh, ki niso tako pametni, kot si ti in nimajo istega mnenja. Me pa cudi, da imas na vseh forumih enake probleme. Na enem si celo blokiran. Se pa cudim, da ima Katrinca se zivce s tabo, ko jo tako zalis. Ce meni kje kaj ne odgovarja, se umaknem. Ti pa se kar vztrajas in krivdo valis na vse druge, ki nimamo taksnih problemov.
Katrinca, tebe pa prosim, da to moje smetenje teme o paradizniku, izbrises ali pa preneses tja, kam spada. Nisem vec mogla biti tiho, ker ta gospod vedno znova nekoga napada. Ampak vedno se ima za zrtev!

Pa se nekaj gospod Viktorh, oprostite sedaj ste vera, tudi tista zalitev ljudi, ki nimajo nekaj hektarjev zemlje, ni bila primerna. Imenovali ste jih balkonarji. Tako nekako. Mislim, da tudi vi niste veleposestnik. Ce se motim, se opravicujem. Ampak na vasih slikah je bilo videti veliko rastlin v loncih. Kot pri balkonarjih, oz balkonaricah!
Lp Darja
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vera



Pridružen/-a: 26.10. 2013, 18:47
Prispevkov: 196

PrispevekObjavljeno: 24 Apr 2015 12:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo, tovarišica Darja.
Danes nimam časa za nepomembne stvari. V kratkem ti bom posredoval odgovor zato, da boš zadovoljna in verjetno tudi zadovoljena. Saj veš, če ne bi odgovoril, bi me imela za usraneta in se sama sebi zdela pomembna.
Človeku, kakršen si pa ti, pa je potrebno odgovoriti z vso resnostjo in odgovornostjo.
S spoštovanjem
Viktor Hajsnger
_________________
vdova
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
venus



Pridružen/-a: 25.04. 2012, 20:35
Prispevkov: 344
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 24 Apr 2015 12:56    Naslov sporočila: paradiznik 2015 Odgovori s citatom

Sem tak odgovor pricakovala. Se ne jezim, ker ni pomembno, kaj ti kdo rece, ampak kdo ti kaj rece. Bodi brez skrbi, da sem zadovoljena, ce bi na take cakala, ko si ti ne bi bila nikoli. Znas samo z jezikom opletat in se spuscat na nivo, ka ga jaz ne poznam. Skoda, da se imas za takega intelektualca.
Tovarisica pa nisem bila nikoli. Nisem nikoli bila niti rdeca niti crna. Ti si pa se iz tistih casov, ko si mislil, da bodo vsi plesali tako, kot si ti zvizgal. Vidim pa, da imas problem z zenskami, ker se zelo rad spravljas nad njih. Mislim pa, da se samo z besedami.
Na "tvojem forumu" ne bi zelela biti niti mrtva. Lahko si pa ti tam sam sebi dopisujes in se zalis. Nihce te ne bo izbrisal! Tam jim lahko pamet solis in jih dresiras.
Tudi tvojega poglobljenega odgovora ne potrebujem, ker vem kako inteligentno bo sestavljen. Upam, da so te tudi drugi novejsi uporabniki tega foruma spoznali. Ce te hvalijo se iz tvojih prispevkov cedi med in mleko. Ce pa ima kdo drugacno mnenje, pa takoj napad in zalitve. Pa ne glede na to, kdo je. Vedno si ti pametnejsi. Tudi od frofesorjev in strokovnjakov, ki se za to solali. Pac ne moras iz svoje koze. Se mi smilis!
Dopisovanje sem koncala! Ne bom ti vec odgovarjala in tudi brala vec ne bom tvojih nesramnih prispevkov!
Gospa Darja
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vera



Pridružen/-a: 26.10. 2013, 18:47
Prispevkov: 196

PrispevekObjavljeno: 25 Apr 2015 09:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo tovarišica Darja.
Ješešmarija, oglasila se je ena najbolj »aktivnik« komentatork, ki si jemlje pravico, da »ex cathedra« deli nauke, kritike, sodi in razsoja. Kdo pa si ti kokoška? Ne, kokoška, piščanček, saj si še rosno mlada. Domnevam, da začasno zaposlena v sosednji Avstriji, sicer pa balkonska vrtnarica, ki si domišlja, da o vrtnarjenju veliko ve. Preberi svoje prispevke od leta 2012 dalje, pa se zamisli. Če le imaš priložnost se oglašaš takrat, ko te najmanj briga, ko z zadevo nimaš nič. Pišče pač.
Lahko te imenujem »zakajček«, tovarišica Darja. Ja, vsak svoj prispevek začneš z »zdravo«, nadaljuješ pa : kako, kdaj, kje, zakaj, a mi lahko kdo pove, svetuje, v nadaljevanju pa trosiš….
Tvoje značilno oglašanje iz začetka: »
Zdravo!
Imam veliko prošnjo!.
Zbiram sličice, ki jih trenut dobite pri nakupu nad deset Eurov v Sparu. Če jih kdo ne potrebuje in kupuje tam, bi ga prosila, če mi jih lahko pošlje. Tudi vinjeto lahko kupite tam, če je še nimate. Če pa jih kdo zbira, jih z veseljem menjam. Tema ravno ni rastlinska, je pa živalska. Na slikah so živali. Prosim, če me kontaktirate po zs, da vam sporočim naslov in, da se dogovorimo, kako vam bom povrnila poštnino. Najlepša hvala! Mogoče komu nič ne pomenijo, jaz pa bi jih bila zelo vesela.

Zdravo ljubitelji paradižnika!
Imam eno veliko prošnjo. Ima mogoče kdo kaj viška semen kakšnega zelenega paradižnika. Letos bom prvič probala sejati svoj paradižnik in bi bila vesela tudi kakšnega zelenega ploda.
Bom probala. Mogoče mi pa rata. Ob vaši pomoči na forumu se tega ne bojim.
Že v naprej se vam zahvaljujem

Zdravo!
Letos imam prvič posajena dva melancana
. Posajena ju imam v velikem loncu na terasi. Listi so postali rumenkasti in rjavi po robovih. Tudi cvetni popek je po robovih rjav.
Kaj bi to bilo? Hv ...

Zdravo! Zdaj pa še eno začetniško vprašanje. Kako daleč stran od paprike moram imeti čilije, da ne bo paprika huda? No, pa še eno. Mini rastlinjak, ki ima prozoren pokrov moram prekriti? Saj mogoče to

Zdravo ljubitelji paradižnika!
Imam eno veliko prošnjo. Ima mogoče kdo kaj viška semen kakšnega zelenega paradižnika. Letos bom prvič probala sejati svoj paradižnik in bi bila vesela tudi kakšnega zelenega ploda.
Bom probala. Mogoče mi pa rata. Ob vaši pomoči na forumu se tega ne bojim.
Že v naprej se vam zahvaljujem

Potem pa si se hitro naveličala in začela iskati osebne kontakte, obiske pri drugih, jih vabila in bila razočarana.

Zdravo Kate!
Včasih je srečanje v manjšem številu lahko bolj prijetno, kot če jih je preveč. Z vsakim se itak ne moreš pogovoriti, niti spoznati. Ko pridemo prave skupaj, mine čas, kot bi mignil.

Dejstvo je, da se sploh ne zanimaš za vrtnarjenje, iščeš družbo, ker si osamela, osamljena, s svojima mačkoma in psom. Zate je še vedno najbolje, da nadaljuješ z zbiranjem in lepljenem slikic. To, da ves čas nekomu nekam lezeš, se namesto njega oglašaš in mešaš drek, ti povzroča le težave. Prijateljice so te zapustile, tudi »zaveznice«. Ne gre se čuditi. Takšna pač si, takšna kot v domači Pjesnici, kjer te poznajo. V vasi z nekaj 100 prebivalci ni težko izstopati, jasno računati si pa morala s posledicami.

Ko je začel ta forum razpadati zaradi nastopaštva tvojih prijateljic – saj veš koliko telefonski pogovorov ste imele za orkestriran napad na tiste, ki niso sledili vaši želji po tem, da bi forum postal zatočišče osamelih, razvajenih deklic. Saj veš, ženska, ki nima urejenega doma, cele dneve prečepi pred PCjem in opisuje svoje dogodke, trenutke slabosti. Medsebojna srečanja po domovih in gostilnah pač pripeljejo do tega, da se sprete.

Ja,preberi komentarje iz časa, ko je forum začel razpadati pomlad 2013 – pa se zamisli.

Nezadovoljne in nezadovoljnene so ustanovile svoj forum. Povabile so me k sodelovanju že prvi teden. Bil sem v dilemi. Pa sem se registriral. Toda, nadaljevalo se je po starem. Kdaj je katera dedcu skuhala kavo in kaj za kosilo in večerjo, kako so spravile v šolo in iz nje vnuke, kdaj in kje je katera telovadila, plavala, v kakšnem vetrovnem vremenu in mrzli vodi, kako in zakaj je katera zbolela. Večkrat so se med sabo udarile, ker pač ne morejo iz svoje škode. Muha je pač hotela biti in ostati policajka. Takšna je pač značajsko, tako ima urejeno doma in tako je želela imeti na forumu. Meni ni bilo potrebno molčati, se bati zamere, ker sem vsiljive osebne kontakte hitro prerezal. Seveda s tem nisem sodil več v njihovo družbo. S foruma sem izbrisal vse svoje prispevke, še posebno avtorske fotografije, jim napisal zaključno besedo. S tem sem prizadel Muhin ego. Ni prenesla, poslala mi je osebno žaljivo pismo in me z rdečo barvo »deaktivirala«. In Gartlc je ostala mlaka z sluzjo na površini. Začeli so kot kokošnjak, končali kot zapuščen žabjek.
Jasno, na njihovih straneh je več aktivnih kot na tem forumu, vprašaj pa se kje so tisti, ko so k forumu največ prispevali s svojim znanjem dokumenti.

Čudi me, ZAKAJ NISO POVABILE TEBE K SODELOVANJU??
Kaj misliš, zakaj? Le kdo bi se ukvarjal s tabo. Bila si besna in nervozno iskala sled, ker si se počutila zapuščeno.
In končno si jih po nekaj mesecih vsa srečna našla:
» Objavljeno: 05 Sep 2013 19:44
Zdravo punce! Sem vas prav pogrešala! Celo poletje na onem drugem forumu. Čisto slučajno sem vas odkrila! Sem prav vesela.«

Odleglo ti je. Pa saj nisi bila edina. Pol leta za tabo se je tako odločila tudi Melona in se tja priplazila. Čeprav moderatorka, tu ni več zadovoljna. Ni ljudi, ki bi jih postavljala v vrsto, jim grozila z izbrisom… Saj poznaš te metode??
Kar nekaj takšnih vas je, ki se radi upogibate po želji drugih, ki nimate hrbtenice, da le niste osamljene.

Za zaključek pa k tvojemu pisarjenu.

»Seveda so izbrisani, ker ne sodijo v temo o paradizniku. Odpri si svojo temo v kateri bos lahko polival gnojnico po vseh, ki niso tako pametni, kot si ti in nimajo istega mnenja. Me pa cudi, da imas na vseh forumih enake probleme. Na enem si celo blokiran. Se pa cudim, da ima Katrinca se zivce s tabo, ko jo tako zalis. Ce meni kje kaj ne odgovarja, se umaknem. Ti pa se kar vztrajas in krivdo valis na vse druge, ki nimamo taksnih problemov.«

Izbrisani so zato, ker posegajo v »ugled in dobro ime« nekaj odgovornih. Jaz sem odprl veliko tem, jih vsebinsko oblikoval in foto dokumentiral. Ti ne pa moreš navesti niti ene same. »polivanje gnojnice« je tvoja specialnost. Ko pišeš pač iščeš besede, ki najbolj odgovarjajo tvojemu značaju. In vedno ti jh usoe najti. »….vseh, ki niso tako pametni, kot si ti in nimajo istega mnenja..« Ta stavčna zveza kaže na tvoj intelekt, na tvoj besedni zaklad. Veš, delati se pametnega ali biti razgledan, izobražen, pa je le razlika. Tega ti ne boš nikoli razumela, tovarišica Darja. »Imeti isto mnenje«, pa n gre. Veš, ti ne moreš imeti »istega« mnenja kot jaz. Tudi podobnega ne, kaj šele enakega. Ti niti nimaš lastnega mnenja. ».. imas na vseh forumih enake probleme..« Ne vem. Jaz ne vem na katere forume misliš. Če misliš na Gartlc, te moram razočarati, kajti jaz nimam problemov, jaz na tem forumu ne sodelujem. Če pa misliš na tega, pa sem prepričan, da imaš probleme z razumevanjem ti, ne jaz. No, to sta dva, ti govoriš o množini..Ugotoviš lahko, da si pač sama sebi problem.

Sem pa zgrožen, ko berem, da se mi ponujaš, da govoriš o spolnosti. To pa je res tvoj nivo, tovarišica Darja.

Ne razumem pa te zakaj si ogleduješ moj forum, če te ne zanima?
Verjetno si spregledala, da so administratorju omogočeni vpogledi v IP. Pa tudi sicer vsak, vsaj malo računalniško izobražen človek ve kako se to ugotavlja.

»Ce pa ima kdo drugacno mnenje, pa takoj napad in zalitve. Pa ne glede na to, kdo je. Vedno si ti pametnejsi. Tudi od frofesorjev in strokovnjakov, ki se za to solali. Pac ne moras iz svoje koze. Se mi smilis!«

Če imaš praganjavico, se ti to dogaja pogosto. Ne čudi me, da znaki tvojega obnašanja kažejo na Sy shizofrenije.

p. s.: Da te ne bo skrbelo: počistil sem za sabo, da te ne bo sram brati mojih prispevkov in gledati fotografij.
_________________
vdova
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SMREKAR



Pridružen/-a: 17.01. 2014, 15:10
Prispevkov: 193

PrispevekObjavljeno: 25 Apr 2015 11:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne vem točno za kaj se gre in se tudi ne bom vtikal. Vem pa, da se na forumu najde veliko kvalitetnih prispevkov in da je @vera strokovnjak z izkušnjami.

Več glav več ve. Zato pa so forumi, da si izmenjujemo mnenja, predloge, izkušnje, itd. Res je, da smo si različni in dojemamo stvari drugače. Vsak ima svoje izkušnje, znanja...

Imejte lep dan in naj vam zelenjava in sadje lepo rastejo. Razz
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
katrinca
Administrator foruma


Pridružen/-a: 29.11. 2007, 16:42
Prispevkov: 10188
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 25 Apr 2015 16:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vera oz. viktorh deaktiviran zaradi žaljenja članov.
No, še preden mi je to uspelo, je pobrisal dobršen del svojih prispevkov. Vedno se vprašam po zdravju ljudi, ki se jim da odpirati svoje prispevke in jih pobrisati. To je veliko dela, še več dela pa zdaj čaka mene, da to kolobocijo spravim v red.

Pa še to. Mi nismo neka zaplankana skupina ki bi komurkoli prepovedala biti kjerkoli. In če smo tu in tam in še kje nič ni narobe.
_________________
Katrinčin okrasni vrt
Katrinčin uporabni vrt
ZELENI KROG - organizirana menjava semen in rastlin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
venus



Pridružen/-a: 25.04. 2012, 20:35
Prispevkov: 344
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 25 Apr 2015 20:50    Naslov sporočila: deaktivacija vere Odgovori s citatom

Pozdravljen smrekar!
Se strinjam s tabo, da so forumi zato, da si izmenjamo izkusnje, da vprasamo, ce kaj ne vemo. Nismo vsi prisli ze z diplomo na svet. Samo ta oseba vedno znova zali ljudi (najrajsi zenske). A se ti ne zdi cudno, da imas nekaj casa ime viktorh, ko vsi spoznajo tvoj karakter, pa postanes vera.
Tudi na Gartlcu so ga opozarjali, da ga bodo deaktivirali, pa ni odnehal. Vse povprek je zalil.
Saj si si prebral njegov prispevek. Midva se sploh ne poznava. Moje zivljenje je pa opisal kot, da bi me poznal od rojstva. Takim ljudem ni pomoci.
Tudi "strokovnjak" je danes lahko vsak. Preberes na spletu, potem se pa delas frajerja in solis pamet drugim.
Se nekaj bi dodala. Ne bi se oglasila, ker za njega je skoda besed, ce ne bi zalil Katrince, ki je naredila najvec za ta forum in on ji ne seze niti do kolen. Sem pricakovala taksen izpad. Pa je bilo vredno.
Lep pozdrav! Tudi tebi zelim obilen pridelek!
Darja
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SMREKAR



Pridružen/-a: 17.01. 2014, 15:10
Prispevkov: 193

PrispevekObjavljeno: 25 Apr 2015 21:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se razume, venus. Hvala in tudi vam želim obilen pridelek. Razz
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tanja1
Moderator foruma


Pridružen/-a: 14.03. 2011, 16:21
Prispevkov: 280
Kraj: Gornji Grad

PrispevekObjavljeno: 26 Apr 2015 07:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi meni je srhljivo, koliko informacij zbira ta človek o drugih ljudeh. Je pa res, da ima diplomo o žaljenju, taka ne more biti plagiat. In res je kot je napisala Venus, takim ni pomoči.
Jaz si želim forum, da je prijeten, da kaj poklepetamo, se kdaj srečamo in imamo prijetne trenutke, neprijetnih situacij je že itak v življenju dovolj.

Sezona sajenja in sejanja je pred nami, dajmo se veselit tega.

Venus sem brala, da imaš težave s sadikami, če rabiš imam kakšno viška zate, pa tisto kavo še vedno hranim v termovki!?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
venus



Pridružen/-a: 25.04. 2012, 20:35
Prispevkov: 344
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 26 Apr 2015 10:14    Naslov sporočila: deaktivacija vere Odgovori s citatom

Tanja, hvala za ponudbo. Sem jih nekaj poskusno posadila in pokrila. Ostale so v mini rastlinjaku. Zdaj pa, da vidimo. Tiste zemlje vec ne kupim. Se bom kar Asefa drzala.
Ce bo pa huda kriza te bom prosila. Ampak mislim, da bo za mene dovolj.
Kavo v termovki pa prihrani. Obljubim, da si bom vzela cas, da se nauzijem lepot.
Vsi tvoji potaknjenci so posajeni. Pisanolistna hortenzija je dobila castno mesto. Sicer pa bos sama videla, ko bosta prisla k meni.
Lep pozdrav tebi in Markotu!
Darja
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Vse o vseh rastlinah Seznam forumov -> Forum, navodila, ideje, pripombe, pohvale, kritike
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.