|
Vse o vseh rastlinah Za nas z zelenimi prsti ...
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
krfjolca
Pridružen/-a: 05.07. 2012, 20:39 Prispevkov: 118 Kraj: Okolica Domžal
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
metuljc
Pridružen/-a: 28.07. 2011, 20:45 Prispevkov: 1867
|
Objavljeno: 23 Jul 2012 08:05 Naslov sporočila: |
|
|
Prihodnjič naribane in ožete bučke malo poduši na maslu in dodaj limonin sok, dvomim, da bodo prepoznali bučke. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
froggy
Pridružen/-a: 06.07. 2012, 07:48 Prispevkov: 37 Kraj: 730 mnm
|
Objavljeno: 23 Jul 2012 08:12 Naslov sporočila: |
|
|
Ali pa dodaj eno ali dve jabolki + cimet, ... Pojma ne bodo imeli da jedo buče.
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
krfjolca
Pridružen/-a: 05.07. 2012, 20:39 Prispevkov: 118 Kraj: Okolica Domžal
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
S.
Pridružen/-a: 25.07. 2010, 11:27 Prispevkov: 31 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: 24 Jul 2012 19:39 Naslov sporočila: |
|
|
a je vseeno katere vrste bučk naribaš za v štrudl al pa pito? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
krfjolca
Pridružen/-a: 05.07. 2012, 20:39 Prispevkov: 118 Kraj: Okolica Domžal
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|