|
Vse o vseh rastlinah Za nas z zelenimi prsti ...
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
katrinca Administrator foruma
Pridružen/-a: 29.11. 2007, 16:42 Prispevkov: 10188 Kraj: Maribor
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
matejka
Pridružen/-a: 01.05. 2010, 15:44 Prispevkov: 76 Kraj: maribor
|
Objavljeno: 19 Jul 2010 15:20 Naslov sporočila: |
|
|
14.7
19.7.
Prilepim sliko ko bo zrel |
|
Nazaj na vrh |
|
|
katrinca Administrator foruma
Pridružen/-a: 29.11. 2007, 16:42 Prispevkov: 10188 Kraj: Maribor
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
matejka
Pridružen/-a: 01.05. 2010, 15:44 Prispevkov: 76 Kraj: maribor
|
Objavljeno: 25 Jul 2010 17:48 Naslov sporočila: |
|
|
Okus ima nekoliko kiselkast. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
katrinca Administrator foruma
Pridružen/-a: 29.11. 2007, 16:42 Prispevkov: 10188 Kraj: Maribor
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
matejka
Pridružen/-a: 01.05. 2010, 15:44 Prispevkov: 76 Kraj: maribor
|
Objavljeno: 25 Jul 2010 19:17 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala hvala.
Moj prvi paradižnik - ki ga zalivam, obtrgujem, gnojim.
Gnojila sem ga 2x.
Jaz sem mu iz polovice pobrala semena, druge pol pa smo probali. Itaq še bo najmanj 4 plodov in bom lahko nabrala več semen |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Ivčk
Pridružen/-a: 05.02. 2009, 19:11 Prispevkov: 2630 Kraj: Blizu Novega mesta
|
Objavljeno: 25 Jul 2010 19:29 Naslov sporočila: |
|
|
Katrinca, ko iztisneš seme, ti tako ostane še meso za pojesti. Je sicer razlika v okusu, ker poberemo ven večino soka, vendar je vsaj približno tak okus, kot bi moral biti |
|
Nazaj na vrh |
|
|
katrinca Administrator foruma
Pridružen/-a: 29.11. 2007, 16:42 Prispevkov: 10188 Kraj: Maribor
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
katrinca Administrator foruma
Pridružen/-a: 29.11. 2007, 16:42 Prispevkov: 10188 Kraj: Maribor
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
Melona
Pridružen/-a: 03.04. 2011, 18:15 Prispevkov: 3031 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: 11 Jun 2012 19:48 Naslov sporočila: |
|
|
Moja dva v loncu na slabi fotki izgledata takole:
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
Melona
Pridružen/-a: 03.04. 2011, 18:15 Prispevkov: 3031 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: 13 Jul 2012 08:53 Naslov sporočila: |
|
|
Prvi se je pred tremi dnevi obarval. Kako vedeti, kdaj je zrel? Tale je bil morda že malo prezorjen.
Okusen, rahlo kiselkast, zelo mesnat, skoraj brez gela in z malo semeni. V loncu odlično uspeva, je zdrav in naslednje leto ga zagotovo spet posejem. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|