|
Vse o vseh rastlinah Za nas z zelenimi prsti ...
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Kosobrin Moderator foruma
Pridružen/-a: 31.12. 2007, 07:51 Prispevkov: 1056 Kraj: Maribor
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
izolan
Pridružen/-a: 12.01. 2008, 03:28 Prispevkov: 116 Kraj: Izola
|
Objavljeno: 05 Mar 2008 18:34 Naslov sporočila: |
|
|
Dodamo lahko še malo pancete, pršuta, klobase,.....preverjeno zelo vredu |
|
Nazaj na vrh |
|
|
abudabi
Pridružen/-a: 02.01. 2012, 21:28 Prispevkov: 158 Kraj: 1000 Ljubijana
|
Objavljeno: 02 Maj 2012 15:43 Naslov sporočila: |
|
|
Letos sem jih nabral kar nekaj. Najraje jih samo pokuham v kropu kakšnih 30 sekund (na zob), precedim. V ponvi razpustim maslo, še kakšno žlico olivnega olja, malo soli. Dodam hmeljeve vršičke in na hitro prepražim. Začinimo lahko še s parmezanom, poprom,...
Odlična priloga h kakšnemu ramstku ali kot samostojna jed. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|