|
Vse o vseh rastlinah Za nas z zelenimi prsti ...
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Ivčk
Pridružen/-a: 05.02. 2009, 19:11 Prispevkov: 2630 Kraj: Blizu Novega mesta
|
Objavljeno: 19 Avg 2011 19:40 Naslov sporočila: Green Doctors Frosted |
|
|
Zelen češnjevec s prozorno kožico (večina zelenčkov ima rumeno kožico). Pri tem je zelo težko ugotoviti, kdaj je zrel, najbolje ga je potipati, da je mehak, pa še malo na 'bronasto sivkasto' začne vleči. Izredno sladek in zelo okusen...
Na Paradajz fešti:
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
Plamenka
Pridružen/-a: 31.05. 2009, 11:21 Prispevkov: 2043 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 08 Jul 2012 08:00 Naslov sporočila: |
|
|
Lani na fešti sem bila presenečena, kako sladek je lahko tak čisto zelen paradižnik. In res ne moreš ugotoviti ali je že zrel, če se samo sprehodiš po vrtu in gledaš, kje je kaj obarvanega in tega lahko hitro pomotoma izpustiš.
Na nekaterih je že počila kožica. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|