|
Vse o vseh rastlinah Za nas z zelenimi prsti ...
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
nsns
Pridružen/-a: 16.04. 2008, 16:01 Prispevkov: 381 Kraj: ob morju
|
Objavljeno: 22 Apr 2008 09:50 Naslov sporočila: Šparge |
|
|
Asparagus - divji beluš, špargelj
Mehak del šparg nalomimo na primerno dolžino. Jaz jih dušim na olivnem olju do mehkega nato pa primešam soljena in razžvrkljana jajca da zakrknejo.
Namesto olivnega olja lahko uporabite katerokoli drugo maščobo, lahko dodate tudi koščke pršuta ali slanine, pač tisto kar imate radi oziroma pri roki.
Če pa namesto jajc primešate kislo smetano dobite odlično polivko za testenine ali riž.
pa dober tek |
|
Nazaj na vrh |
|
|
harka
Pridružen/-a: 26.12. 2007, 06:10 Prispevkov: 931 Kraj: Ljubljana, tudi do 600m nmv
|
Objavljeno: 22 Apr 2008 10:36 Naslov sporočila: |
|
|
Super dober okus je, če se jih popraži na maslu, so potem še malo bolj sladki.
Potem se pa lahko doda jajca tako kot zgoraj, ali pa se recimo podušene šparglje strese na polento. Njami. _________________ Life lived in fear is a life half lived. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
babaco
Pridružen/-a: 03.01. 2008, 18:36 Prispevkov: 1854 Kraj: vrhnika
|
Objavljeno: 04 Maj 2008 18:22 Naslov sporočila: |
|
|
Brez besed _________________ babaco |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|