|
Vse o vseh rastlinah Za nas z zelenimi prsti ...
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
muha
Pridružen/-a: 29.11. 2007, 15:47 Prispevkov: 10107
|
Objavljeno: 10 Apr 2009 11:44 Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče so uporabili enega od sirijskih hibiskusov? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
linda
Pridružen/-a: 26.02. 2008, 21:14 Prispevkov: 1498 Kraj: nekje na štajerskem
|
Objavljeno: 11 Apr 2009 21:47 Naslov sporočila: |
|
|
Obljubljeni pirhi "obdelani"z rižem:
Uspela so tudi v teranu:
Pa še ena skupinska:
Želim vam prijetne praznike |
|
Nazaj na vrh |
|
|
orhy
Pridružen/-a: 31.03. 2008, 22:49 Prispevkov: 2353 Kraj: nmv 582
|
Objavljeno: 11 Apr 2009 23:12 Naslov sporočila: |
|
|
Torej to je tale tehnika "z rižem" - zares so lepi. S kom pa si pobarvala jajčka na srednji slikici?
Zelo so lepi in veliko si jih pripravila.
Tudi jaz želim vsem, veselo praznovanje Gospodovega vstajenja!
Aleluja! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Jasminka
Pridružen/-a: 24.06. 2008, 14:40 Prispevkov: 1314 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: 12 Apr 2009 07:07 Naslov sporočila: |
|
|
Linda, kakšen okus pa imajo tisti, ki so barvani v teranu? Najbrž vinček prodre tudi v notranjost jajčke. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
linda
Pridružen/-a: 26.02. 2008, 21:14 Prispevkov: 1498 Kraj: nekje na štajerskem
|
Objavljeno: 12 Apr 2009 07:33 Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem ,če jih bo kdo poskusil,ker so račja teh pa se vsi izogibajo
Srednja slika so kuhana v teranu |
|
Nazaj na vrh |
|
|
linda
Pridružen/-a: 26.02. 2008, 21:14 Prispevkov: 1498 Kraj: nekje na štajerskem
|
Objavljeno: 14 Apr 2009 21:22 Naslov sporočila: |
|
|
Naših pirhov nismo uspeli vseh pojesti in poglejte kaj se je zgodilo
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
orhy
Pridružen/-a: 31.03. 2008, 22:49 Prispevkov: 2353 Kraj: nmv 582
|
Objavljeno: 14 Apr 2009 23:04 Naslov sporočila: |
|
|
Ja to pa je čudež , kako ti je to uspelo ???
Iz račjih pirhov so se zvalili piščanci....neverjetno ...Linda to moraš patentirat! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
linda
Pridružen/-a: 26.02. 2008, 21:14 Prispevkov: 1498 Kraj: nekje na štajerskem
|
Objavljeno: 15 Apr 2009 06:06 Naslov sporočila: |
|
|
Ne, niso bila račja,ker niso bila oplojena
Je bilo vmes nekaj kokošjih
Zgleda ,da ta barvila le niso tako škodljiva ,kot pravijo |
|
Nazaj na vrh |
|
|
orhy
Pridružen/-a: 31.03. 2008, 22:49 Prispevkov: 2353 Kraj: nmv 582
|
Objavljeno: 15 Apr 2009 08:50 Naslov sporočila: |
|
|
No, kar koli že - piščančki so videti zdravi in srčkani - dobra ideja |
|
Nazaj na vrh |
|
|
abudabi
Pridružen/-a: 02.01. 2012, 21:28 Prispevkov: 158 Kraj: 1000 Ljubijana
|
Objavljeno: 11 Apr 2012 19:51 Naslov sporočila: |
|
|
Ni vsako vino dobro za barvanje pirhov. Edino pravi črni teran je dobra izbira. Pa tudi tega je škoda. Moj brat jih vsako leto skuha v teranu. Cela procedura, da pravilno zloži jajca, da gre čim manj vina v nič. Potem jih vre dobrih 10 min na majhnem ognju in pusti posodi, da se ohladijo. So vijoličasti s srebrnimi kristali.
Jaz pa zbiram čebulo mesec pred slavjem, tako rjavo, kot rdečo. Najlepši.
In predvsem "apetitlih". |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|